Spårträningen

Elton ska tävla DM i viltspår 1 augusti. Jag hade tänkt att vi innan det skulle gå två eller tre träningsspår. Men vår bästa tränare Lennart Nordlander, har åkt på semester. Jag bokade ett spår med en annan tränare, men det gick inte alls bra. Först gillade han inte tränaren alls, skällde och skyggade för henne och det var inte helt lätt när hon skulle dra chipläsaren på honom. Sen var det hett som i en kastrull och snustorrt i skogen. Hon sa dessuton att hon hade haft för lite blod med sig så hon hade nog snålat lite väl mycket. Han blev godkänd med en trea. Han tappade i två av vinklarna och fick vägledning tillbaks till spåret. Han gick lite ofokuserat, då och då vände han sig om och skällde på domaren, skottet gick bra, mot slutet tappade han orken totalt och la sig i ett torrlagt dike för att försöka svalka sig. Han tog inte klöven för det var belamrad med pissiga skogsmyror.

Det var väldigt varmt, tungan hängde långt ute, så det var nog svårt för honom att använda näsan till att spåra samtidigt som han var tvungen att flåsa för att få lite svalka.

Det känns lite jobbigt att ha det spåret i ryggen som det senaste nu när vi ska gå DM spår snart. Hoppas på bättre förutsättningar då.

Kommentarer
Postat av: Henrik

Det är bara att spotta i nävarna och ta nya tag! ;) Du ska se att det går bättre nästa gång. Håller tummarna på DM!

2009-07-14 @ 16:16:34
URL: http://www.chocicecockers.se
Postat av: Julia

Vad roligt Linda! :D

Jag håller tummarna för er då, kommer gärna och tittar på.

/ MVH Julia och Dancer.

2009-07-16 @ 20:38:49
URL: http://vipalovvreten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0